Sri Lanka in vogelvlucht

Vanuit Kuala Lumpur vliegen we naar Colombo, maar we overnachten in Negombo. Een aanrader, want Colombo is niet heel bijzonder en redelijk chaotisch. Vanuit Negombo pakken we de bus naar Colombo om op de trein te stappen naar Kandy. Een prima uitvalsplek om af te reizen naar Sigiryia om Pindurangala Rock te beklimmen en Mihintale te bezoeken.

Eenmaal terug in Kandy gaan we met een chauffeur door naar Haputale. De trein is helaas volgeboekt, maar als je de kans hebt is dit echt een aanrader! Wij leggen het laatste stukje wel per trein af naar Ella. Dit is echt een leuk backpackers stadje. Met de bus gaan we verder naar Udawalawe voor de olifantensafari. We pakken de bus naar Galle, maar besluiten om door te reizen naar Hikkaduwa. Een leuk stadje aan het strand met een fijne vibe. Vanuit hier pakken we de trein terug naar Colombo.

Colombo -> Negombo -> bus -> Colombo -> trein -> Kandy -> bus -> Sigiriya -> Dambulla -> bus ->  Mihintale -> bus -> Dambulla -> bus -> Kandy -> Haputale -> trein -> Ella -> bus -> Udawalawe -> bus -> Hikkaduwa -> trein -> Colombo

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties