Een glimp van de Mekong Delta

We nemen een drie daagse tour door de Mekong Delta, wat in het zuiden van Vietnam ligt. Het heeft ons een zeer indrukwekkende trip opgeleverd. Dit is een totaal andere wereld. We kregen een goed idee hoe de mensen hier met en op het water leven. Deze video toont maar een klein deel van deze drie dagen en het geeft zeker niet het zelfde gevoel als dat je er bent geweest.

Dag 1: Bijen, vissen, bootjes, My Tho, Ben Tre en Can Tho

Op dag 1 vertrekken we vanuit Ho Chi Minh City naar Can Tho. We stappen in de eerste boot die ons bij een bijenboerderij brengt. We lopen een stuk over het eiland en maken kennis met Vietnamese specialiteiten.

Lees meer over dag 1

Dag 2: Floating market, noodles, fietsen en krokodillen

Vandaag trekken we dieper de Mekong Delta in. We bezoeken een drijvende markt, waar we een hele verse ananas op de kop tikken. Ook fietsen we een stuk door de jungle om op zoek te gaan naar de heilige boom. De krokodillen boerderij had van ons niet gehoeven, maar de echte authentieke dorpjes maken veel goed.

Lees meer over dag 2

Dag 3: Grotten en een pagode, vogels kijken en weer terug naar Saigon

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Alweer de laatste dag. Op de grens met Laos bezoeken we een Vietnamese tempel met een prachtig uitzicht. In de fluisterboot worden we getrakteerd op allerlei vogelgeluiden, maar ze blijven ver uit de buurt. Rest ons slechts de terugtocht naar Ho Chi Minh City.

Lees meer over dag 3

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties