Maak kerstkaarten met je eigen reisfoto’s

Kerstkaarten met reisfoto's via Fotofabriek.nl, backpackjunkies

Sinds de komst van digitale fotografie nemen we veel foto’s. Waar je vroeger goed moest nadenken hoe je de 24 of 36 foto’s op een rolletje ging inzetten, nemen we nu voor de zekerheid wel vijf foto’s van hetzelfde onderwerp. En in plaats van deze foto’s te laten ontwikkelen en in een fotoboek te plakken, verdwijnen ze vaak ergens in het digitale archief van je computer/laptop/harde schijf.

Tijdens onze wereldreis hebben we ook enorm veel foto’s gemaakt. Een deel hebben jullie hier op de website kunnen zien en een heel groot deel staat te wachten op onze externe schijf om verder uitgezocht te worden. Een aantal foto’s hebben we op groot formaat laten afdrukken en hangen in ons huis. Nu we weer richting het einde van het jaar gaan liggen de kerstkaarten overal weer in de winkel. Een leuke trigger om eens te gaan zoeken tussen onze foto’s naar kerstachtige taferelen om zelf een kerstkaart te ontwerpen.

Sinterklaas! Tot 35% korting!

Zelf je kerstkaarten ontwerpen bij Fotofabriek

Bij Fotofabriek kun je allerlei fotoproducten bestellen, zoals: fotoboeken, kaarten, agenda’s, kalenders, wanddecoraties en nog veel meer. Fotofabriek is in 2008 opgericht en het productiecentrum is gevestigd in Groningen. In 2017 is Fotofabriek door AvroTros Radar uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier 2017. Kwaliteit, snelle levering en persoonlijke ondersteuning zijn de drie belangrijkste speerpunten. Met behulp van de software maak je op een eenvoudige manier jouw eigen fotoproducten.

Je hebt voor de kerstkaarten keuze uit een enkele of dubbele kaart in de formaten A4, A5, A6 of vierkant. Je kunt gelijk een setje van 8 kaarten ontwerpen en bestellen, maar het is ook mogelijk om een losse kaart te maken. Je kunt de kaarten naar jezelf laten versturen, maar het is ook mogelijk om deze direct naar de geadresseerde te laten gaan. Wij gaan aan de slag met een liggend enkel A6 formaat.

Aan de slag!

We beginnen met het zoeken van leuke reisfoto’s die passen in de kerstsfeer en die leuk zijn voor een kaart. Tijdens onze wereldreis hebben we het eerste jaar kerstbeelden geschoten in Hong Kong, Vietnam en Thailand. De tweede kerst vierden we op de Canarische eilanden, maar ook in New York hebben we leuke sfeerplaatjes geschoten. Maar buiten deze reis om zijn we rond de kerstdagen naar verschillende kerstmarkten geweest. Foto’s genoeg om mee aan de slag te gaan dus!

Je ontwerpt de kerstkaarten bij Fotofabriek met een online editor. Je hebt de keuze uit een aantal ontwerpen die je kunt personaliseren met je eigen foto’s maar je kunt ook kiezen voor een blank canvas. Wij hebben zoveel foto’s verzameld dat we voor die laatste optie kiezen. En nu kan het spelen met de indeling beginnen. We kiezen voor een gekleurde achtergrond, zodat de foto’s niet precies tegen elkaar geplaatst hoeven te worden.

Wil je deze kerstkaarten set winnen?

We hebben in samenwerking met Fotofabriek twee setjes kerstkaarten ontworpen. Wil je nu zo’n setje winnen? Laat in de reactie weten wie je dit jaar echt een kerstkaart wilt sturen en waarom. Wie weet ontvang jij dan zo’n leuk setje kerstkaarten! Wij zorgen er voor dat je deze op tijd in huis hebt, zodat de kaarten voor de feestdagen aankomen.

En niet gewonnen, niet getreurd! Je kunt zelf je eigen kerstkaarten ontwerpen bij Fotofabriek. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om kaarten te ontwerpen voor een verjaardag, een feestje of gewoon zomaar. Het is een mooie en unieke manier om je reisfoto’s uit het stof te halen en ze te laten shinen!

Vind je dit leuk? Pin het!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties