Lanzhou – JI Hotel Tianshui South Road

lanzhou, Ji Hotel Tianshui South Road, Backpackjunkies

Algemeen

Dit hotel in Lanzhou ligt erg dicht bij het treinstation en vele restaurants en winkels. Het ligt wel aan een drukke straat, maar als je hoog genoeg zit heb je hier helemaal geen last van.

Het is een groot hotel en een grote keten in China. De entree geeft je al een beetje een welkoms gevoel, ook al is er weinig Engels aanwezig.

Aanwezige faciliteiten

Taxi, transfer Ze kunnen een taxi voor je regelen. Geen eigen vervoer. Zo’n beetje elke bus stopt hier voor de deur en het treinstation is op loop
afstand.
Koelkast De kamer had een koelkast.
Er is een goede plek om te werken met een laptop
Eten / voedsel Ontbijt is voor westerlingen wat summier, maar goed te doen. Veelal Chinees ontbijt. Lunch en diner niet aanwezig.
Airco Kamer had goede airco.
Douche, badkamer, wc Warm water. Badkamer is vrij groot.
Televisie Er is een vrij grote T.V. aanwezig. Het stand-by lampje is wel een beetje vervelend
Internet & WiFi WiFi is aanwezig door het gehele gebouw.
Koffie en/of thee Koffie en thee plus waterkoker aanwezig in de kamer.

 

Foto’s

Lanzhou - JI hotel - 001 - BackPackJunkies

Voordelen

Kamer is erg mooi en modern. Een goed bed, goede douche, tv en een bureau om aan te werken. Locatie is vlakbij het trainstation. De medewerkers zijn erg behulpzaam en proberen altijd te helpen. Bij het ontbijt  heeft ook toast met jam, yoghurts, koffie en sapjes.

Nadelen

Medewerkers spreken net niet genoeg Engels om alles uit te leggen. Ontbijt is voornamelijk Chinees. Wanneer je de ramen van de kamer open doet is het lawaai van de straat erg storend.

Conclusie

Een heel mooi, goed hotel in Lanzhou. Ondanks de kleine dingetjes (Engels en ontbijt) zou het ons zeker niet weerhouden om hier weer heen te gaan.

Bekijk nu de beschikbaarheid

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties