Fort Lauderdale – Extended Stay America – Convention Center – Cruise Port

Fort Lauderdale - Extended Stay America 004 - BackPackJunkies

Algemeen

Dit hotel ligt zeer dicht bij het vliegveld en het heeft een gratis shuttle die je van het vliegveld naar het hotel brengt, of andersom. Het Extended Stay America – Convention Center – Cruise Port ligt op een klein stukje lopen van Lauderdale Harbours en Harbor Beach. Er zijn winkels in de buurt en het heeft een eigen parkeerplaats.

Aan de overkant van de ietwat drukke straat zit een soort winkelstraatje waar je o.a. een Starbucks, Panera Bread, Bistro 17 en veel meer restaurantjes kunt vinden. Ook zitten er een paar kledingwinkels.

Aanwezige faciliteiten

Eten / voedsel Het ontbijt is een koffiebar met wat graanrepen. Niet echt ontbijt! Er is een keukentje waar je eventueel kunt koken. Er is alleen niets waarmee je kunt koken.
Internet & WiFi WiFi is redelijk in de kamer. In het restaurant is het bereik erg goed.
Koffie en/of thee Elke dag schoonmaak. Koffie en thee aanwezig.
Douche, badkamer, wc Badkamer heeft een douche. Altijd warm water. Verder is de badkamer ruim.
Televisie Er is een tv aanwezig met kabel.
Er is een plek aanwezig om te werken met een laptop.
Airco Airco aanwezig.
bus - icoon - backpackjunkies Er is een shuttlebus die je van het vliegveld ophaalt en ook weer naar het vliegveld brengt. Hij rijdt op vaste tijden.

 

Foto’s

Voordelen

Mooie, grote kamer en de badkamer is ook niet slecht. Een goede plek om te werken op de laptop. Een kleine keuken, maar niets om mee te koken. Aangezien we de volgende dag weer weg gingen hebben we hier ook niet moeilijk over gedaan. De shuttle bus is erg handig en het is een kort ritje van en naar het vliegveld. Er is veel in de buurt qua eten en wandelen.
Verder heeft deze Extended Stay America aardige medewerkers die hun best doen je te helpen. Naast de receptie is een hok waar eventueel koffers en/of backpacks neergelegd kunnen worden als je te vroeg bent en nog niet kunt inchecken.

Het hotel/motel wordt voornamelijk bezet door bewoners, wat een apart gevoel geeft… In de positieve zin van het woord. Je hoort er dan ook een beetje bij. Maar dit gevoel hadden wij sowieso snel in de Verenigde Staten.

Nadelen

Het ontbijt is geen ontbijt. Het is een koffiebar met een paar graanrepen. Omdat het zo summier was zijn we naar de Starbucks gegaan.

Er was een lamp stuk in onze badkamer. Niet echt heel lastig om te maken, maar de dame bij de receptie kon maintanance niet vinden. Dus konden we kiezen voor een korting of verhuizen. Wij hebben aangeboden de lamp zelf te vervangen, maar dat mocht absoluut niet. Dus toen maar verhuist.

Conclusie

Een leuk hotel/motel in de keten van Extended Stay America met vriendelijke mensen en ruime kamers. Het is goed voor 1 nacht, maar voor langere periodes zou ik toch liever een hotel zoeken wat wél een ontbijt heeft.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties