Compilatie wereldreis: de eerste 12 maanden

We zijn nu bijna een jaar onderweg. Deze compilatie wereldreis geeft een beeld van alles wat we tot nu toe hebben beleefd. We hebben zoveel gezien en zoveel gedaan. We hadden nooit gedacht dat het zo geweldig zou zijn. En het goede nieuws: We zijn nog altijd aan het reizen! Dus… Sorry mam en pap: We hebben gezegd dat we een jaar onderweg zouden zijn, maar het lijkt er op dat we niet thuis zijn aankomende kerst.

In de afgelopen 12 maanden reisden we door Rusland, Mongolië, China, Vietnam, Thailand, Sri Lanka en Maleisië. De komende periode staan Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland op het programma. En wie weet waar we nog meer terecht komen!

Hoi! Wij zijn Kenji en Rieneke, reislustig, nieuwsgierig en op zoek naar de zon. Wij schrijven over alle avonturen die we beleven tijdens onze wereldreis. Daarnaast geven we je tips over allerlei praktische zaken die je tegenkomt als je van plan bent om op (wereld)reis te gaan. En natuurlijk tips en tricks die je kunt gebruiken als je al op reis bent.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update!

Booking.com

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz
%d bloggers liken dit: